Lezingen

Jacques Verhagen is een bevlogen en ervaren pelgrim. Een pelgrimstocht bepaal je heel sterk bij je manier van leven. Wat kan anders in je leven? Wat kun je betekenen voor anderen? Hoe wordt je een gelukkiger mens? Zo heeft iedereen zijn/haar eigen pelgrimstocht door het leven. Raak in de ban van deze camino, beleef de tocht mee aan de hand van de schitterende beelden en verhalen.

Met Spiritwalks organiseert Jacques regematig wandelingen. Spiritwalks is gebaseerd op de idee dat lichaam en geest één zijn. Trek je wandelschoenen aan, strik je veters en zet daarna letterlijk en figuurlijk de eerste stap naar jouw gewenste doel!  Door te bewegen werk je niet alleen aan je fysieke conditie maar ook aan je mentale conditie. Ook richtte hij ‘Jacques Verhagen wandelsport’ een door de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) erkend wandelsportcentrum. Hij begeleidt en traint deelnemers met wandelen, sportief wandelen, gps-wandelen, geocaching, teambuilding en bedrijfssport. Daarnaast geeft hij personal coaching.

Dankzij zijn ervaring als tv-presentator/ live-verslaggever bij TV Gelderland word Jacques regelmatig gevraagd als gastspreker. Hij geeft lezingen over zijn ervaringen als pelgrim, wandelen en bewegen en verzorgt inspirerende sessies over persoonlijke groei, levenskracht en levenslust.

Volgende lezing: