Rotterdam is vééls te ècht.

In het kader van met de wandelschoenen op de fiets, ditmaal ging de tocht door de grootste havenstad van Europa: Rotterdam. Handige tip is om de tocht te beginnen bij P&R Beverwaard, gratis parkeren, en daarvandaan fiets je in ongeveer 10 minuten de stad in. Als je gaat wandelen, de tram stopt naast de P&R. Zowel fietsend als lopend passeer je overigens broodjeszaak Verhage Beverwaard. De moeite waard. Vervolgens langs Feyenoord Rotterdam en dan op weg naar de bruisende stad. Door de hele stad zijn fietspaden met knooppunten. Architectuur, havens, historie, groen, de Maastunnel, een fietsroute onder de Maas. Rotterdam is uniek, ze schreef Jules Deelder:
Rotterdam is geen illusie
door de camera gewekt
Rotterdam is niet te filmen
Rotterdam is vééls te ècht.

En op deze site vind je ook de nodige informatie.
Rotterdam Tourist Information.
En je kunt het ook aan mij vragen.