Ik was op de koudste plek op aarde

Ik was even op de koudste plek op aarde.

dav

Ditmaal geen wandel- of fietstip. Maar een tip om sneller te herstellen na een zware lichamelijke prestatie, sneller te ravalideren en minder kans op blessures.
En dat kan door jezelf kortstondig bloot te stellen aan extreme kou, in een cabine van -110 graden van Dr. Freeze – Whole Body Cryotherapie & more in Arnhem.
De sessie duurt 3 minuten, eerst een halve minuut in een cabine van -60 en vervolgens 2½ minuut in een cabine van -110. Rustig blijven ademhalen en dan valt het reuze mee.

2½ minuut in een cabine van -110 graden. Deze methode stimuleert je natuurlijke herstel vermogen.

Eenmaal in de zaak hoor je enthousiaste verhalen van mensen die hun copd zien verminderen en ook de ongemakken van reuma nemen af.
Dit avontuur begon met een boekje op mijn verjaardag over The Iceman van Ronald Wissink. Ondertussen douche ik dagelijks koud en dit is de volgende stap.
Een tip is om via Social Deal een kortingsbon te kopen voor vier sessies.

Het belangrijkste doel van deze methode is het lichaam te stimuleren zijn eigen natuurlijke herstel vermogen te activeren. Door dit zelfregulerende vermogen te reactiveren, kan het lichaam dit gebruiken om het eigen revalidatieproces te starten en zo te herstellen van zijn eigen stoornissen.


Volgens de folder verbetert zelfs je humeur….

Mondkapje ter bescherming van je longen, oorwarmers, handschoenen en slippers. Klaar voor de sessie.