Spiritwalks.nl

Wandelingen die je inspireren.

Mental coaching

 

Zet een nieuwe stap in je leven, Veel mensen weten niet precies hoe ze die moesten zetten. Wij helpen je met oefeningen, wandelingen en trainingen. Het doel: uitzoeken wat je kan waar je voor staat. En vervolgens het vertrouwen en lef krijgen om uit te vliegen. Zodat je de wereld kan geven wat je in je hebt.

Veel mensen kampen met stress, onvrede op werk, overgewicht en gebrek aan beweging. Lichaam en geest zijn bij veel mensen in onbalans, En velen willen dat graag anders. Met een wandel-, mentalcoach kunt u de optimale balans halen tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam.

Wil je koers weer zetten richting meer levenskracht en levenslust?
Een reis die je niet alleen hoeft te plannen.
Wij wandelen die start van jouw reis met je méé.

Neem hier contact met ons op. 

Wil je opschieten, ga alleen. Wil je verder komen, loop dan samen.


Nu weet ik niet beter. Maar zo'n 10 jaar geleden was het voor mij een schok te moeten ervaren dat ik ziek was geworden van te hard werken en privéproblematiek. Ik belandde in een burn-out. Als verslaggever had ik er al regelmatig reportages over gemaakt. Nooit had ik gedacht dat mij zoiets ook zou kunnen overkomen. Na bijna een jaar was ik voldoende hersteld om weer te kunnen werken. Sedertdien heb ik een bijzondere belangstelling voor het ''opgebrand zijn'. En nu help ik mensen die hetzelfde ervaren.'

Het helpt als het u lukt om negativiteit achter u te laten, uw vrijheid te benutten en weer in kansen te gaan denken.Lopen zet u in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Zet de eerste stap naar een gezonde levensstijl en boek een sessie.

Gratis consult

Met onze kennis en ervaring bewegen wij jouw naar een gezonde levenstijl. Nieuwsgierig! Je bent van harte welkom voor een eerste gratis consult.

 

 Jannet Groenewold is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van managers. Ze heeft een jarenlang gewerkt als manager in gezondheidscentra en ziekenhuizen. Tevens is ze yoga-decent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacques Verhagen heeft lange carrière achter de rug als journalist en eindredacteur en is gediplomeerd stresscounselor en mental-coach. Beide opleidingen bij Sonnevelt Opleidingen gevolgd.